FC København vs West Ham. Onsdag d.20 juli 2011: 0-1
Træningskampen
Først og fremmest var det en sorgens dag at komme tilbage til Bænken efter 6 ugers fravær, for Bænken har desværre forladt os... Istedet var der kommet nye fancy bænke ude på stien og til dem kan vi kun tilføje: Fuck Jer!!!
Godt nok var vores sidste hjemmekamp d.29 maj ... men det føles alligevel som evigheder siden at man havde været på sin pind på C11. Der var også godt proppet hos os denne dag, men ikke fordi at skabs medlemmerne var der idag...(I ved dem der kun kommer en gang imellem) men fordi der var frie pladser på Nedre C denne dag, så hr og fru danmark med deres skod yngel var desværre godt repræsenteret omkring Diablo og omegn (halvdelen var dog daffet inden halvlegen pga enkelte småstive-højtråbende-tingtændende-altomkringsigskubbende-vidunderligdejlige medlemmer). Kampen i sig selv kan beskrives med 1 ord: CRAP! Og vi vil godt være de første til at indrømme det her på hjemmesiden... Vi havde fuldstændig glemt hvordan det er at tabe en fodboldkamp! Men det betyder ikke en skid så længe vi er ubesejret i ligaen og CL er klar til os! Ses på lørdag til sæsonens første rigtige hjemmekamp!!!
FORZA BÆNKEN 2!!!
For første gang i Diablo´s 12 år, har Kasseren fået de nye trøje før Formanden...
Et medlem på vej mod Kirken
De 2 første på bænken til sæsonens første hjemmekamp
Kasseren i sin nye sports BH sammen med `ham-med-sit-første-sæsonkort´
Leo: Nu med frisure! Banneret på plads, selvom banneransvarlige ikke var der. Alle gode gange 3 Venø: Nu uden Juul!
Fole med sin nye Le Mans Cap The Eagle på besøg på C11 Fisker B havde skiftet Fisker C ud med en blondine i dagens anledning. Respekt herfra!!! Altid smukke Dua!!!
Tilbage Til Kamp Referater
3 i streg!!!