FC København vs Silkeborg. Søndag d.28 august 2011: 2-1

Dagen der startede med DHL opdækning i fælleden, hvilket var herre nice, for det begyndte at pisse ned og så var det jo meget rart at man kunne søge læ i de opstillede telte. Lysén var til en afveksling det første medlem på Bænken, sammen med hans veninde "Den falske Jensen". Og så kørte det bare stille og roligt derudaf... Formanden var det andet medlem på Bænken, Bo kom på Bænken igen igen, Juul var der ikke igen igen, Mesterhak & Venø havde Banneret med, Hans&Des var der..., Øl var der sjovt nok masser af, Dua kan stadig ik finde ud af hvor han står henne af, Leo kan stadig hænge et banner op-dog ikke på tid, Kasseren & Trykkeren kommer stadig i sidste øjeblik, uden ting dur helten ikke og Stine fik muligvis fixet hullet i taget over Jyderne.
Vi ses til Europe League bold d.15 sept.

Bænken... Nu med Pissoir! Det er efterhånden ved at blive en lille tradition at Bo dukker op på Bænken. FORZA HAM! I Fælleden kan Dua sjovt nok godt huske hans plads... Vores måske kommende medlem: "Den Falske Jensen"
Sultne mænd skal bare have noget at spise når maven rumler... Pedellen... Nu fra den gode vinkel! Nedre C... Nu med Hans&Des! Stine´s vagt, der hurtigt tog affære, idet de ikke havde fixet huller i taget, der dryppede på Jyderne :-)
Den Kærlighed, Den Kærlighed... Den svære samtale... "Det var ikke ren prut der kom der..." Tilbage Til Kamp Referater
Se eller gense højdepunkterne fra kampen


3 i streg!!!