FC København vs Lyngby. Søndag d.06 november 2011: 3-0

Ohhhhhh Yeah!!! Formanden vandt på den sikre Diego-0 (og Sonny) men mest Formanden, og hvilken herlig følelse for alle tilrejsende medlemmer på C11 denne herlige efterårsdag. Det hele startede med kølige på Bænken kombineret med Rød Stue. For folket er åbenbart blevet så gamle at når der endelig var en kl.16 kamp... BANG!!! ...Så var der børn på Bænken i så stort et forhold at man troede man var blevet pædofil. Men lad det hvile... For Formanden (og Sonny) vandt på resultatet. Og så er der vel ikke så meget mere at fortælle om den dag... Det skulle da lige være at Des var tilbage på lægterne, at Berle var i dagens anledning (pga. tudefjæs/sygdom) skiftet ud med en højere og yngre udgave, at Thomas stadig var så smadret efter sin fødselsdag at han drak kakao og alle mente at den nye forbedrede Berle er et hit!

Bænken den dag den blev 3-0 og Formanden (og Sonny) vandt på resultatet. Det sir jeg dig...! Hvis Formanden (og Sonny) ik vinder på resultatet idag... Så knepper jeg en asparges Bertram, den store af dem, lærte at sniffe Coke denne herlige dag hvor Formanden (og Sonny) vandt på resultatet. Jeg håber fan´me ik ar Formanden (og Sonny) vinder på resultatet idag!
Nu når Juul ik er her idag, hvor Formanden (og Sonny) vandt på resultatet, så må jeg jo se dum ud for 2!!! Berle&Jensen, denne dejlige dag hvor Berle havde tippet 2-0 og Formanden (og Sonny) vandt på 3-0 Brille Banden håber, for alt i verden, ikke at Formanden (og Sonny) vinder på resultatet idag Den Røde var tilbage på lægterne denne herlige efterårssøndag hvor Formanden (og Sonny) vandt på en sikker 3-0
FUUUUUCK.... Formanden (og Sonny) vandt sgu på resultatet!!! Gæt hvem der vandt på resultatet denne smukke november dag...???!!!
Tilbage Til Kamp Referater
Højdepunkter fra Kampen hvor Formanden (Og Sonny) vandt på resultatet!3 i streg!!!