FC København vs HB Køge. Søndag d.27 november 2011: 2-1
 
Kampen der bød på både possitive ting for Diablo, men desværre også negative! Den triste er nyhed er at vi desværre må meddele at Formanden må fratage en af medlemmerne sin titel. BannerFøreren er ikke længere BannerFører og for fremtiden kommer Banneret til at ligge i byen hos Formanden. Han var advaret om at hvis banneret i kommende fremtid ikke kom med i Parken, ville det betyde at han ikke længere kunne bære titlen. (Det er den første titel i Diablo vi er nødt til at fjerne, lad os håbe det også blir den sidste). Den gode nyhed var at BO fik sin første trøje med Diablo tryk og meget kan man sige om det gamle medlem, men den pyntede. 5 medlemmer på C11 denne skønne blæse dag, (7 med K & Lysen, men de står det falske sted) hvilket desværre vist nok er bundrekord for fraktionen. Til alle TudeludeMarieKarenKikseFjæsene, og vi vil gerne nævne navne: Berle, Jensen, Juul, Dua, Leo, Sonny, Stine, Fole, Mickey, Hans, Des & Bille, vil vi gerne sige følgende: Den var fesen den her... Så Tag Jer Nu Sammen!!! Kampen endte som man regnede med... 3 sikre point til drengene! Dog med lidt mindre mål end forventet... Hjemturen fra Parken denne Voldborg dag var uden sammenligning den vildeste i Parkens Historie. Det stormede og regnende på et niveau, der var jylland værdigt! FORZA DE 5!!!
PS: Formanden havde ikke tabt sine nøgler... De sad fan´me stadig i cyklen da han kom ud fra Parken :-)
Hmmmm... Der mangler da nogle medlemmer... Bo fik endelig en trøje med tryk på !!! Stort Tillykke og velkommen i trøjeklubben! Thomas! Altid på lægterne! Uanset vind, vejr og tømmermænd Bo på lægterne! Heller ikke orkanen ragnar ku holde ham væk!
K trodsede også vejrguderne denne herlige dag i Voldborgs tegn Lysén og Fisker B nød det dejlige vejr og hinanden... Der var mange der nød den dejlige atmosfære på række 14... Spevielt vores venner bag Havenissen!
Højt humør efter 2 dejlige scoringer!!! Vil bare lige sige følgende til alle Jer Tudefjæs der lå og tudede derhjemme: Jeg har købt ny næse hårtrimmer!!!
Tilbage Til Kamp Referater
Desværre ingen højdepunkter på Youtube... endnu igen!!! Men Følg Linket og se dem på FCK TV!
http://front.xstream.dk/fck/resources/swf/?id=299
3 i streg!!!