København vs ´FC Nordsjælland. Onsdag d.26 marts 2014. 1-0
Pokalvindere 2012
Årets første hjemmebane sejr!!! Og hvilken dejlig følelse det er... Dog var vi ikke så mange til at fejre den sammen, men det var jo også kun en semi-finale i den danske pokalturnering med mighty 8.000 tilskuere kl.19:00 på en hverdags aften... Hvilket fortæller noget om den pinlighed der ligger bag så svag en turnering at hverken TV eller fans gider lortet. Eller også fortæller det bare noget om vores fans... Døm selv!!! Kampen var accepteret, dog uden alle målene til 3-0, publikum levede godt op i løbet af kampen og i sidste ende, i en pokal semi-finale, er det jo kun sejren der tæller. Så alt i alt en super dejlig stund med venner og bold og med 1 lille fod i finalen. Og så nåede man jo lige hjem til Liverpool kampen :-)
Første mand på Bænken denne dejlige forårsdag i slut marts Madklubbens Præs første reaktion på solskin... Frem med frokosten :-) Den hårde kerne af medlemmer der uanset vind, vejr, arbejde og familie kommer på Bænken og hygger med gode venner!!! Forza Dem
Leo med en slow øl... efter sigende smagte den godt... Men tid tog det!!! K på catwalken med hans nye tryk :-) Stort humør hos de seje fremmødte... Og denne dag skyldtes det ikke Leo´s bæver :-)

HUSK: NÆSTE HJEMMEKAMP SØNDAG D.6 APRIL ER KAMP NR.400 I PARKEN FOR DIABLO DIEGO!!!
Dette betyder at der kommer happening omkring Bænken. så sæt X i kalenderen og vær klar til tidlig opvarmning med en masse glade medlemmer og venner. Vi skal nok skrive rundt til Jer med info og tage imod tilmeldinger når vi nærmer os dagen. Så Husk: Søndag d.6 april!!!

Kan i finde medlemmet...??? De nye nr.2 & 3 bag Formanden Find Leo...
... Jeg er jo lige her...!!! Ja Sgu... Endelig en sejr i Parken!!! Find Bjørn...!!!
Tilbage Til Kamp Referater