FC København vs AGF. Søndag d.2 Oktober 2011: 1-1

Så skete det sgu igen... Diablo på forsiden af Oddset programmet, spillerunde 55-2011. Men de har jo snydt på forhånd... For hvis man kigger nærmere efter på billedet vil man bemærke flere detaljer! 1) Det er det gamle hul. 2) Vores gamle flag/banner hænger på siden af hullet. 3) Malle er med i Parken og står lige ved siden af BilleManse!!! Det betyder at billedet er fra omkring 2001/2002!
Dagen startede med super vejr og godt humør på Bænken og på trods af at størstedelen af medlemmerne havde ligget i lage den sidste uge pga. Christianias fødselsdag, var der godt fremmøde. Bo havde igen madpakke med og havde fået inspireret jyderne til det samme, idet Thomas/Stine også havde taget en mellem mad med. Carsten var tilbage på lægterne efter lidt fravær og meget sent kom Venø og Mesterhak sgu også dryssende. Så ud over resultatet og det latterlige straffe i sidste sekund til bonderøvene, var det en dejlig dag med masser af tømmermænd, madpakker, kølige og lækkert vejr! FORZA UBESEJRET!

Leo var nr.2 på Bænken denne solskinsdag i oktober Lysen måtte give 1 pladsen på Bænken væk til Formanden denne dag, hvor Lysen kom senere end ventet... Diablo´s Havenisse nr.1 Charme Selvtillid og lækre briller!!!
Mmmmm... Fisker C Madpakke klubben Carsten, Den Hjemvendte Fætter Glade Os!
Leo er ikke racist! Leo hader alle! Hm... Hvorfor åd jeg også den madpakke så tidligt...
Tilbage Til Kamp Referater
Normalt ville her være højdepunkter fra kampen, men fordi der ikke er
uploadet noget på Youtube endnu og fordi at resultatet var så lamt...
Så viser vi sgu lidt glæde istedet for:3 i streg!!!