FC København vs OB. Lørdag d.23 juli 2011: 2-2
Kampen der bød på flere oplevelser end de fleste... Følgende ting er næsten sande og der er min 1 øjen/ørevidne pr. udsagn! Optakten startede for de fleste hos Formanden til enkeltstarten i Tour de Dope kombineret med kolde øl og rare ting, Seb fra KB/Pornstarz var på Bænken, Dua havde sæsonkort debut, Bænken 2 er stadig væk, K var på C11 i så lang tid at det lykkedes redaktionen at få et billede af hans smukke jeg, Fole havde i årets ånd købt hele 2 nye caps til Le Mans og luftede så smukt nr.2 til årets sæson premiere i Parken, Jensen & Bo kom, Bjørn fik brugt sin paraply på Nedre C, Berle er stadig det laveste menneske på C11 når Mickey ikke er der, Formanden skal stadig tage sig sammen, Juul havde sin nye kæreste med, Thomas ligner stadig Holger, Sonner har stadig røde hår i prutten Og hvor fan var BilleManse henne af... Ses på Onsdag til Champions League Kval!!! PS: Forza Os!
PeterPeterPeter havde taget Seb med til dagens opgør! Til stor glæde for alle KB´ere der var til stede denne sjældne dag...
Dua´s Sæsonkort Debut! Stort tillykke herfra redaktionen!!!
Et af de sjældne billeder fra C11... Nu med K!
Bo var savnet under sidste kamp... Men vendte stærkt tilbage denne lørdag i juli!
Fole´s 2 nye cap fra Le Mans Masser af kolde øl... ... Og Pizza!!! Hell Mother Fucking Yeah!!!
En Glad Formand! Uafgjort... CRAP! Det utætte tag over Fisker C gjorde at paraplyen måtte på arbejde på jydesiden af C11 Hmmmm... Uafgjort!
Se Eller Gense Højdepunkterne Fra Kampen!

Tilbage Til Kamp Referater

3 i streg!!!